loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Automaatbak spoelen?
Dat doe je bij Jos Bouw.

Wij werken met met de Powerflush. De PowerFlush methode maakt het mogelijk om op een geavanceerde en innovatieve manier automatische transmissies te spoelen, te reinigen en volledig te voorzien van verse vloeistof. Dit alles gebeurt zeer effectief bij minimale inspanning en zonder knoeien. Doordat de machine via de retourleiding in serie wordt aangesloten op het oliecircuit, circuleert de ATF door de transmissie en de spoelautomaat.

Spoelen gebeurt op een dynamische manier waarbij de oude vloeistof in combinatie met een krachtige reiniger door het hele systeem, inclusief de koppelomvormer, wordt gepompt bij draaiende motor.

Door tijdens het spoelen alle versnellingen van de automaat te bedienen wordt het volledige systeem van A tot Z gereinigd. De PowerFlush spoelautomaat bevat twee gescheiden en doorzichtige oliereservoirs, één voor de vuile olie en één voor de verse olie.

Bekijk het reinigingsproces met eigen ogen en verbaas u over de hoeveelheid vuil die vrijkomt tijdens het proces! Na het spoelen wordt het oliecircuit van de transmissie volledig leeggepompt, inclusief koppelomvormer, oliekoeler en alle leidingen en opgevangen in het vuile oliereservoir. Vervolgens wordt exact de juiste hoeveelheid verse ATF via het verse oliereservoir teruggepompt in het systeem. Bij ‘verversen’ op de ouderwetse manier wordt slechts 30 tot 40% van de oude ATF vervangen door nieuwe ATF vloeistof. Bijkomend gevaar van deze ouderwetse methode, is verergering van de klachten door losgeweekt vuil wegens het hoog reinigend vermogen van de nieuwe ATF.

Met behulp van de PowerFlush methode wordt in minder tijd en met minder geknoei het volledige systeem gereinigd en ververst en het maximaal haalbare resultaat bereikt. In bijna alle gevallen verdwijnen de klachten als sneeuw voor de zon en worden dure reparaties enI of revisies voorkomen.

Morgen Internet � Zorgeloos Light website