loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

 

De Poweflush methode is in staat om op een innovatieve en geavanceerde wijze het stuurbekrachtiging systeem en de automatische transmissie te spoelen, reinigen en volledig van verse olie te voorzien. En dan bedoelen we niet het verversen van slechts 30 tot 40%, maar het vervangen van de ATF vloeistof in het volledige systeem. Dit houdt in dat de olie eveneens in de oliekoeler, koppelomvormer en in alle leidingen wordt gereinigd en ververst. Als u automaat rijdt, is het zodoende van belang om regelmatig de automatische versnellingsbakolie te vervangen en uw automaat te spoelen en reinigen. Doet u dit niet dan kunnen problemen ontstaan. Veel gehoorde klachten zijn onder meer:
- Overmatig slippen bij schakelen
- Slecht schakelen in de versnellingen
- Bonken tijdens het schakelen
- Schommelend toerental
- Verhoogd brandstofverbruik
- Disfunctioneren kickdown
- Volledig weigeren van de automaatbak

 

Voorkom dure reparaties blij slippen met powerflushen. Maar liefst 90% van alle schakelklachten met een automatische versnellingsbak wordt door vervuiling veroorzaakt. Wilt u van deze klachten af? Laat uw automatische transmissie dan kennis maken met onze Power-Flush behandeling. Een geavanceerde machine spoelt en reinigt de automaatbak op een zeer snelle en effectieve manier. Bovendien voorziet het apparaat de automatische transmissie van verse ATF olie. Schakelklachten, zoals slippen, bonken en disfunctionering worden hiermee verholpen. Na een dergelijke behandeling schakelt de automaat in vrijwel de meeste gevallen weer helemaal als nieuw. Power-Flush heeft zich inmiddels meer dan bewezen in de praktijk. Een verbluffend eenvoudige methode, nagenoeg zonder sleutelen, met verrassende resultaten.

Het is eveneens zinvol om uw automatische transmissie preventief te laten behandelen met de Power-Flush, ook wanneer u nog geen last hebt van slippen of bonken. Dit voorkomt in de toekomst dure reparaties.

Gallery Image 0
BESTE SERVICE

Bij ons krijgt u de beste service uit uw regio. Daar kunt u van op aan!

Gallery Image 1
BESTE PRIJZEN

Wij hebben de beste prijs kwaliteit verhouding. Reken daar maar op.

Gallery Image 2
BESTE OPLOSSING

Powerflush automaat spoelen is veruit de beste oplossing voor uw automaat. Bewezen!

Morgen Internet � Zorgeloos Light website