loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Versnellingsbak flushen met de PowerFlush

Onze PowerFlush installatie bestaat uit twee compartimenten: een voor de gebruikte ATF, en een voor de nieuwe ATF. ATF (Automatic Transmission Fluid) is een hoogwaardig olie die speciaal voor de versnellingsbak ontwikkeld is. Met de Powerflush voorkomen we dat er oude olie achterblijft in de versnellingsbak en zich vermengt met de verse olie. Het in onvoldoende mate afvoeren van de oude olie is een reëel risico bij het ouderwets verversen van de olie in de versnellingsbak: via de afvoer onder de versnellingsbak kunnen we nauwelijks meer dan de helft van de oude olie weg laten lopen. Om deze reden gebruiken we deze oude methode niet. Uw versnellingsbak flushen we op een dynamische manier waardoor we de oude olie met kracht uit de bak spuiten en in een van de compartimenten van de PowerFlush installatie opvangen. Vanuit het andere compartiment spuiten we tegelijkertijd een hoogwaardige ATF in de versnellingsbak. Deze krachtige straal spoelt alle sensoren en leidingen schoon en voorziet uw automaat van nieuwe vloeistof.

 

Door het gebruik van uw wagen ontstaat slijtage aan de versnellingsbak. Microscopische deeltjes vervuilen de ATF, die op den duur helemaal zwart wordt. Deze roetdeeltjes blijven kleven aan de leidingen en de sensoren, waardoor de doorvoer van de ATF bemoeilijkt wordt en signalen niet meer goed opgevangen en doorgegeven worden. Het is aan te raden uw versnellingsbak te flushen wanneer de volgende problemen optreden:

- Stroef schakelen
- Schokken en bonken
- Weigeren van de kickdown
- Verhoogd brandstofverbruik
- Slippen
- Vreemde toerentallen

Wacht niet te lang met de versnellingsbak te flushen: wanneer problemen verergeren moet de bak vervangen worden. Dit is een stuk kostbaarder!

Gallery Image 0
BESTE SERVICE

Bij ons krijgt u de beste service uit uw regio. Daar kunt u van op aan!

Gallery Image 1
BESTE PRIJZEN

Wij hebben de beste prijs kwaliteit verhouding. Reken daar maar op.

Gallery Image 2
BESTE OPLOSSING

Powerflush automaat spoelen is veruit de beste oplossing voor uw automaat. Bewezen!

Morgen Internet � Zorgeloos Light website